добре дошли в моя уеб сайт

po deistvitelen sluchai

Tuk shte vidite filmi na ujasite po deistvitelen sluchai TOP 3

3-Ujasat v Amtimvil3-Ujasat v Amtimvil
UJasat v Amtimvil- Филмът и книгата разказват историята на прокълната къща, в която са извършена серия от убийства. Къщата е прекрасна и всички се радват на историята, но скоро започват да се случват най-различни странни събития. Семейството вика свещеник, който да извърши екзорсизъм, но след извършване на операцията започват да се случват странни събития и на отеца. Той се разболява и скоро ослепява. Такова семейство съществува и наистина е закупило такава къща през 1975 година, в която е извършено покушение над шест души. Човекът, който извършва касапницата, е Роналд Дефо Джуниър. Семейството е чувало гласове през деня и през нощта. Къщата имала студени петна, които не са можели да бъдат затоплени.
2-Exorcist
Exorcist-- В днешно време си гледал най-различни сцени на екзорсизъм и понякога ти омръзва, когато се прекалява с такива ефекти. Филмът разказва историята на 13-годишно момиче, което е обладано от зъл дух и започва да прави кофти неща на своите приятели. Филмът от 1973 година получава награда за един от най-зловещите филми. Вдъхновението на зловещата лента идва от 12-годишния Роланд Доу. Момчето се опитало да се свърже с покойната си леля чрез определен ритуал. След това се случват всякакви паранормални явления в дома на жертвата. Роби Манхайм е познат като Роланд Доу и е причината за създаване на един от най-бруталните филми. Момчето полудява и е закарано в лудница, където е лекувано с медикаменти, а по-късно е започната терапия на най-различни духовници. Човекът успява да се пребори с това зло и в момента се радва на добро здраве и има успешна кариера в НАСА. Не си е въртял главата като във филма, но няма пълно щастие.
1-Teksako klane
Teksako klane (Tomas Huit)- Томас Хюит е серийният убиец от филма "Тексаско клане" (The Texas Chain Saw Massacre). Той брутално убива повечето от жертвите си с моторна резачка. Но той не е просто герой от филм на ужасите. Филмът "Тексаско клане" е направен по действителен случай. През 1939 семейство Хюит намира новородено дете в кофа за боклук. Това дете има дефект на лицето и голям белег на лявата буза. Когато става по-голям, децата от училището му се подиграват и когато той пораства, се пристрастява към убийства. Затова започва да работи като кожар в близката кланица. Скоро научава новината, че затварят кланицата, много се ядосва и вечерта на затварянето убива собственика ѝ. От там той започва да убива хора, за да изхранва семейството си, понеже градът където живеят е изоставен. От 1969 до 1972 година той заедно със шантавото си семейство успява да убие по ужасен начин 33 човека, след което ги изяждат. Това се случва в щата Тексас и тези убийства се считат за най-ужасните и садистични в анализите на американската история. Този масов убиец е наречен ледърфейс (leatherface). 
Уеб сайт в alle.bg